Hjem - Lions Tornved

Ungdomsudveksling

YE - Youth Exchange / Ungdomsudveksling

Ungdomsudveksling er en af organisationens store mærkesager. Hvert år udsendes et stort antal unge til ungdomslejre overalt i verden, ofte kombineret med et ophold i et privat hjem. Det er de enkelte klubber, der selv udvælger de unge og bekoster deres rejse.

Lions Tornved sender hvert år en ung, i alderen 17-21 år, ud til internationale sommerlejre, der afholdes af Lions klubber over hele verden.

Klubben modtager så en YE fra et andet land. Disse lejre (camps) varer normalt 3 uger, med 1 uge i privat Lions hjem og 2 uge i camp, sammen med andre unge fra hele verden.

De lokale Lions klubber betaler opholdsudgifterne.

Der kan ansøges fra november til sidst i december. Der gives besked i januar til den valgte ansøger.

Tilsvarende holdes der også lejre i Danmark hvor det er de lokale klubber der står for afviklingen af disse lejre, med økonomisk støtte fra de øvrige klubber.

ANSØGNING TIL DISSE CAMPS, kan sendes til: lillian.p.nielsen ved gmail prik com