Lions Tornved

HjemUngdomsudvekslingClubdataUdvalgMedlemmerBestyrelsenOm LionsLINKSDonationer

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Velkommen til Lions Club Tornved
LIONS CLUB TORNVED, er en af de 307 LIONS Clubber, med 6432 medlemmer, som findes i Danmark..
Clubben er startet i 1976, af Lions Club Holbæk.
Clubben holder møde 2. mandag i måneden,(dog ej juli). Mødet afholdes i KNABSTRUP HALLEN, Ventedgårdsvej 42, Knabstrup, 4440 Mørkøv.
I øjeblikket har klubben 15 medlemmer, der alle har en tilknytning til lokalområdet.

Danmark har i dag ca. 307 klubber med mere end 6432 medlemmer, heraf fem klubber på Færøerne og fem klubber på Grønland.

Der findes Lions i 194 lande og geografiske områder med ialt 1,4 mill. medlemmer i 46000 clubber.
The International organisation of Lions Clubs blev grundlagt i 1917, af Melvin Jones i Chicago, USA.
Lions Club Tornved har til formål , at hjælpe humanitært i lokalsamfundet, nationalt- og på internationalt plan,
derudover prøver klubberne også at støtte forskellige kulturelle tiltag.
Klubberne i Danmark donerer hvert år mellem 35-45 mill. kr. til humanitær hjælp!
Alle midler som samles ind, bliver 100% givet ud igen til de formål klubbens medlemmer ønsker at støtte.
Af medlemmers kontingent, betales al administration .
>>>læs mere her>>

Lions Club Tornved aktivitet:
STØT LIONS AKTIVITETER

Klubben har besluttet ,ikke at afholde LOPPEMARKED mere.

Vi takker for al den støtte der har været .

Vi søger nye pengegivende aktiviteter.

LIONS CLUB TORNVED, har 40 års jubilæum 30. oktober 2016.

Reception vil blive afholdt lørdag den 5. november.

Clublokaler

Torbenfeldt Slot